Wicked game

Stipt op tijd belde ze aan. Ik kon het niet laten om een compliment over haar outfit te maken. Telkens wist ze me alleen al daarmee van mijn stuk te brengen. De omhelzing bij binnenkomst was een sensatie op zich. Haar warmte, haar luchtje, haar lichaam; ik was weer volledig verkocht.

Goede voornemens, om voor te stellen buitenshuis een hapje te eten, verdwenen direct. Terwijl ik toch serieus had bedacht te gaan vertellen wat ik voelde, in de hoop dat zij dat zou bevestigen. Het ging nog wel even door mij heen, maar vertelde haar gedrag mij niet genoeg? Ik wilde genieten van het moment.

Ze kende de weg in huis. Ze voelde zich duidelijk op haar gemak. Een vragende blik naar mij, waar ik zin in had, en ik kon niet meer denken. Zoals ze daar half op tafel zat, sloegen mijn gedachten even op hol. Ik hergreep mijzelf, zo wilde ik niet zijn. Ik zag aan haar gezicht dat ik te laat was. Ze had al gezien wat voor impact ze op mij had en die twinkelende ogen bevestigden dat. Er hoefde ook verder niets gezegd te worden. We waren zo op elkaar ingespeeld en het bleef fantastisch.

De betaling was zoals altijd vooraf geregeld. Toch had ik weer wat extra in haar tasje gestoken. Ze liet met een subtiele blik merken het gezien te hebben. Zo onopvallend wilde ik het tenslotte ook niet doen, want de afscheidskus die volgde, was er anders misschien niet geweest. Die zoen creëerde nog meer nagenietmomenten, om de tijd te overbruggen voordat ik het escortbureau weer voor een afspraak met haar kon benaderen.

Geschreven voor de november uitdaging van de hyve Het muziekverhaal.

Chris Isaak – Wicked game

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s