Eerste keer verliefd

Je hebt het overduidelijk zwaar te pakken. Zodra je haar maar denkt te horen, scan je de ruimte om te zoeken waar ze is. Het maakt niet uit wat je aan het doen bent. Een heerlijke maaltijd, een goed gesprek. Alles wijkt ervoor.

Als je haar hebt gevonden, kan je je ogen niet van haar afhouden. Zij kijkt terug. Quasi geïnteresseerd. Ze heeft wel door dat je haar bekijkt. Ze draait nog eens een rondje en doet haar haar goed. Jij lacht. Zij bekijkt je nog een keer en besluit te blijven. Jij krijgt een nog grotere glimlach op je gezicht. Soms zelfs een schaterlach. Elke beweging die ze maakt vind je prachtig.

Dat je het goed voor elkaar hebt, is duidelijk. Je mag haar namelijk aanraken. Met je hand door haar zachte haren en zij laat het toe. Dat moeten anderen niet proberen. Luid en duidelijk geeft ze dan commentaar en is ze snel vertrokken. Jij durft zelfs nog wat verder te gaan. Een beetje kroelen en trekken. Het mag allemaal.

Net zes maanden oud en verliefd op Floortje, de kat. Voor haar was het geen liefde op het eerste gezicht, maar er is zichtbaar iets moois aan het opbloeien.

9 gedachtes over “Eerste keer verliefd

  1. Pingback: Kusje | Merel

  2. Pingback: Hyperthyreoïdie | Merel

  3. Pingback: In memoriam Floortje | Merel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.